Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti" (2.63 secunde)
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Motociclistul lovit de Monica Macovei a depus plangere penala impotriva fostului ministru. Asta inseamna ca procurorii pot incepe audierile martorilor si ale celor implicati in accidentul produs la Limanu, Constanta.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
La data de 12 noiembrie 2010, in jurul orei 03.35, S. Nicoleta de 35 de ani din jud.
Zeci de pietoni si biciclisti au fost sanctionati ieri de politisti, in timpul unei actiuni de proportii organizate in Dorohoi. In timpul raziei au fost legitimati 50 de pietoni si 40 de soferi.
La data de 21 noiembrie 2010, in jurul orei 16.30, N. IULIAN, de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mitsubishi, pe Calea Vacaresti dinspre Splaiul Unirii catre bd.
Si-a ucis vecinul cu masina, dupa care a fugit si s-a ascuns de politisti. ... Identificat ieri de politisti, Dan A. de 20 de ani a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat astazi in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Tragedie in familia unui preot, in ziua de Craciun. Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. Inca un tanar este in moarte clinica la spital. Toti se aflau intr-o masina lovita frontal de un sofer care mergea cu viteza.
Peste 100 de vehicule, intre care numeroase camioane s-au ciocnit luni pe o autostrada chineza, acest carambol spectaculos provocand moartea a cel putin sapte persoane si ranirea altor 15, a anuntat presa oficiala, informeaza Mediafax. Accidentul s-a produs in provincia Guizhou (sud-vest), pe ceata, a precizat agentia China Noua.
Un sofer s-a urcat baut la volan si a intrat cu masina intr-o ambulanta. Accidentul s-a produs intr-o intersectie din Galati si a fost surprins de camerele de supraveghere din zona.
Potrivit editiei irlandeze a ziarului Independent cei trei barbati decedati au in jur de 20 de ani, sunt bruneti, au inaltime medie si sunt probabil romani sau est-europeni.
Un autobuz cu calatori a fost lovit de tren. Un autobuz care circula regulat pe ruta Bartolomeu-Magurele a fost lovit in plin de un tren. ... Oamenii au fost transportati la spital. Accidentul s-a produs la o trecere de cale ferata semnalizata doar cu crucea Sf.
Un agent de politie din Oravita a accidentat un copil de 11 ani. Politistul mergea impreuna cu un coleg la o cercetare intr-un alt caz.
Un sofer incepator, de 18 ani, si amicul sau au scapat ca prin minune, dupa ce s-au rasturnat cu masina de mai multe ori. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, pe un drum comunal dintr-o localitate din Maramures.
Un tanar din Constanta a plecat de la locul accidentului, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un copac si a luat foc.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi. Accidentul a avut loc intr-o zona intens circulata din centrul orasului.
Monica Macovei a mers la Parchetul Curtii de Apel Constanta, pentru a fi audiata in dosarul deschis dupa accidentul rutier din 8 octombrie 2022, in care un motociclist a fost ranit de fostul ministru al Justitiei
Traficul pe DN1 este blocat la aceasta ora in zona localitatii Otopeni, dupa un accidentul rutier in care au fost implecate 3 autoturisme.
Procurorii au decis punerea sub acuzare pentru vatamare corporala din culpa a Monicai Macovei
google-analytics.com